Om oss

Installation av värmepumpar & rörarbeten i totalentreprenad. Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Självklart servar och reparerar vi våra värmepumpar & övriga fabrikat om ni önskar en service eller en reparation.

​Bylunds VVS AB erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation oavsett om du önskar Värmepump, vattenpump, filter eller förnya ditt badrum.

Installation av värmepumpar & rörarbeten i totalentreprenad.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Självklart servar och reparerar vi våra värmepumpar & övriga fabrikat om ni önskar en service eller en reparation.

Oavsett ditt behov ger vi en behovsanalys till dess att anläggningen är i drift samt utför service under hela dess livstid.

Vid köp av en ny anläggning är trygghet, och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig och därför utbildas vår personal i deras expertområde så att kunden kan vara trygg i vår kompetens.

Självklart är vi certifierad i Säker vatten samt avloppsystem för infiltrationer.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning eller offert för ditt behov.

Bylunds VVS Firmabil

Vi utför alla typer av rörarbeten så som.

  • Värmepumpinstallationer & service.
  • Vattenbrunnar & pumpinstallationer.
  • Vattenrening och filter.
  • Badrumsrenovering & stambyte av gamla rör mm.
  • VVS i nybyggnad, ombyggnad och renovering.
  • Industrirör och VVS.
  • Infiltration av sanitetsvatten i totalentreprenad.
Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@bylundsvvs.se

Tel: 0611-206 10